УМНИЯТ ДОМ: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА НАЧАЛО (Видео)

17.03.2022 18:15:50

УМНИЯТ ДОМ: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА НАЧАЛО (Видео)

Интервю на Павката от Джентълмените с топ експерта и основател на HomeKitFit Иван Лазаров

Ако имаш нещо безценно, не го пазиш за себе си. Най-ценното, което имаме ние, е експертизата. Изграждането на умен дом изисква опит и знания, а ние не се уморяваме да споделяме своите.

Какво трябва да знаете за smart home инфраструктурите? Как да си спестите много нерви и пари? Кои са най-добрите марки в света на Internet-of-things? Къде е бъдещето? А къде е нулата в контакта?! Ама как да го свържа, бе, младеж?! Защо не само в анимационните филмчета всичко започва с крушка? Що е автоматизация и има ли тя почва у вас? И ако да, то как се почва?

Това дълго и супер-съдържателно видео с участието на нашия топ експерт и основател Иван Лазаров ще отговори и на най-умните ви въпроси.

Благодарим на Джентълмените за поканата, заразителния ентусиазъм и смислените въпроси! 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Smart home технологии

Smart home технологии - HomeKitFIT

УМНИЯТ ДОМ: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА НАЧАЛО (Видео)

УМНИЯТ ДОМ: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА НАЧАЛО (Видео)

Интервю на Павката от Джентълмените с топ експерта и основател на HomeKitFit Иван ЛазаровАко имаш нещо безценно, не го пазиш за себе си. Най-ценното, коет Интервю на Павката от Джентълмените с топ експерта и основател на HomeKitFit Иван ЛазаровАко имаш нещо безценно, не го пазиш за себе си. Най-ценното, коет 2022-03-17T18:17:56+02:00 УМНИЯТ ДОМ: ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА НАЧАЛО (Видео)

<p><strong>Интервю на Павката от Джентълмените с топ експерта и основател на HomeKitFit Иван Лазаров</strong></p> <p><span>Ако имаш нещо безценно, не го пазиш за себе си. Най-ценното, което имаме ние, е експертизата. Изграждането на умен дом изисква опит и знания, а ние не се уморяваме да споделяме своите.</span></p> <p><span>Какво трябва да знаете за smart home инфраструктурите? Как да си спестите много нерви и пари? Кои са най-добрите марки в света на Internet-of-things? Къде е бъдещето? А къде е нулата в контакта?! Ама как да го свържа, бе, младеж?! Защо не само в анимационните филмчета всичко започва с крушка? Що е автоматизация и има ли тя почва у вас? И ако да, то как се почва?</span></p> <p><span>Това дълго и супер-съдържателно видео с участието на нашия топ експерт и основател Иван Лазаров ще отговори и на най-умните ви въпроси. </span></p> <p><span>Благодарим на </span><span><a class="oajrlxb2 g5ia77u1 qu0x051f esr5mh6w e9989ue4 r7d6kgcz rq0escxv nhd2j8a9 nc684nl6 p7hjln8o kvgmc6g5 cxmmr5t8 oygrvhab hcukyx3x jb3vyjys rz4wbd8a qt6c0cv9 a8nywdso i1ao9s8h esuyzwwr f1sip0of lzcic4wl gpro0wi8 q66pz984 b1v8xokw" href="https://www.facebook.com/gentsbg/?__cft__[0]=AZUBN1K9lgs-cH-7oIeD4MjMy_qDpoJXoSW1xP8n1d_gr1ZaKpkwmLVijPiRDcjMQKKW3s3OEHn-Gg3u4Da3twNfKeOFsVl15oDR7t9IKeWaXZFqiAecq2BhgGIbNbZHCtlvUQmOE8mdbG12YgwRyZTAxPPJoKQ5-HJrw0Enbdq5AQ&amp;__tn__=kK-R" role="link" tabindex="0"><span class="nc684nl6">Джентълмените</span></a></span><span> за поканата, заразителния ентусиазъм и смислените въпроси!&nbsp;</span></p> <p><span><iframe width="560" height="314" src="//www.youtube.com/embed/nJAyhrjxuow" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></span></p> <p><span></span></p>

Сравнение на продукти