Вече сме официален представител и на Meross!

25.10.2022 15:28:36

Вече сме официален представител и на Meross!

Има много хубави неща в тоя живот, но едно от най-хубавите е това, че колкото и да си умен, винаги можеш да поумнееш ;)

С фанфарен звън и много широка усмивка обявяваме, че рязко поумняхме, защото към семейството на HomekitFit се присъедини още един мега як smart home бранд: Meross!

Аксесоарите идат от завода право при нас със страшна скорост и завидна лекота, защото сме официален представител на марката за България.

А какво за тях? Ами, само суперлативи.

Първо – всички продукти на Meross са перфектно съвместими с HomeKit, но си работят супер и в останалите големи екосистеми.

Второ – просто са съвършени за ретрофитинг – тоест за превръщането на конвенционални неща в умни без допълнителни окабелявания и напъни.

Трето – аксесоарите на Meross са точно онези гениални хитринки, които ще накарат всеки смарт хоум ентусиаст (като нас) просто да примърка от щастие! Към момента на HomekitFit можете да си поръчате вътрешен и външен умен разклонител, контролер за гаражна врата и таймер за щори, обаче ние неуморно тестваме и останалите продукти от портфолиото им и скоро ще добавим и тях.

И четвърто – съотношението цена-качество е просто в ъ р х ъ т!

Ако не ви се вярва, вижте за какво става дума ето тук: https://homekitfit.com/vendor/meross

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини - последни ъпдейти в устройствата за умен дом

Вече сме официален представител и на Meross!

Вече сме официален представител и на Meross!

Има много хубави неща в тоя живот, но едно от най хубавите е това, че колкото и да си умен, винаги можеш да поумнееш ;)С фанфарен звън и много широка усми Има много хубави неща в тоя живот, но едно от най хубавите е това, че колкото и да си умен, винаги можеш да поумнееш ;)С фанфарен звън и много широка усми 2022-10-25T15:35:02+03:00 Вече сме официален представител и на Meross!

<p>Има много хубави неща в тоя живот, но едно от най-хубавите е това, че колкото и да си умен, винаги можеш да поумнееш ;)</p> <p>С фанфарен звън и много широка усмивка обявяваме, че рязко поумняхме, защото към семейството на HomekitFit се присъедини още един мега як smart home бранд: Meross!</p> <p>Аксесоарите идат от завода право при нас със страшна скорост и завидна лекота, защото сме официален представител на марката за България.</p> <p>А какво за тях? Ами, само суперлативи.</p> <p>Първо &ndash; всички продукти на Meross са перфектно съвместими с HomeKit, но си работят супер и в останалите големи екосистеми.</p> <p>Второ &ndash; просто са съвършени за ретрофитинг &ndash; тоест за превръщането на конвенционални неща в умни без допълнителни окабелявания и напъни.</p> <p>Трето &ndash; аксесоарите на Meross са точно онези гениални хитринки, които ще накарат всеки смарт хоум ентусиаст (като нас) просто да примърка от щастие! Към момента на HomekitFit можете да си поръчате вътрешен и външен умен разклонител, контролер за гаражна врата и таймер за щори, обаче ние неуморно тестваме и останалите продукти от портфолиото им и скоро ще добавим и тях.</p> <p>И четвърто &ndash; съотношението цена-качество е просто в ъ р х ъ т!</p> <p>Ако не ви се вярва, вижте за какво става дума ето тук: <a href="https://homekitfit.com/vendor/meross">https://homekitfit.com/vendor/meross</a></p>

Сравнение на продукти