За нас

Добре дошли в новия свят. Тук всичко е свързано в едно общо цяло. Всеки детайл изпълнява перфектно своята функция и играе своята уникална роля в безупречната ефективност на системата.

Добре дошли в нашия свят.

Светът на умните решения.

Тук ще откриете всичко необходимо, за да превърнете обикновения дом в прецизна и сигурна смарт система, управлявана от платформата Apple HomeKit. Без засечки. Без грешки. Без излишни неща.

Защо ние? Ето защо:

Стъпваме на стабилна основа

Apple HomeKit е най-доброто, което някога е съществувало. А ако съдим по начина, по който платформата се развива и обогатява – вероятно и най-доброто, което някога ще съществува. С изумителна стабилност, гъвкавост и сигурност, HomeKit обединява устройства от различни производители и им позволява да взаимодействат прецизно помежду си. Твърдим това смело след много години, прекарани в тестване и проучване на конкурентни платформи, и още толкова, посветени на изграждане на умни домове с HomeKit. Вярваме, че българският потребител заслужава съвършенството. А нашата мисия е да му помогнем да го достигне.

Говорим от опит

Ние знаем какво работи. Затова тук няма да намерите безкрайните страници със смарт устройства със съмнителни възможности и съвместимост, сред които ще се изгубите в другите онлайн магазини. Предлагаме само онова, което сме тествали лично и използваме в собствените си домове и офиси. Защото сме убедени в качествата му. А добавената стойност към всяка покупка е нашата експертиза, която сме щастливи да споделим с вас. Защото умният дом е кауза.

Имаме визията

Да изградиш истински smart home от нулата е тръпка като никоя друга. Но също е предизвикателство, много по-сериозно от това просто да управляваш уредите си дистанционно. Истинският умен дом е красиво постижение на модерните технологии, шедьовър на синхрона и интеграцията, който ви пести енергия във всеки смисъл на думата и прави ежедневието ви по-спокойно, по-красиво и по-леко. Колкото и брилянтна да е Apple HomeKit, платформата има своите специфики и развитието на пълния ѝ потенциал изисква познания, опит и умения. Ние развиваме своите всеки ден.

Избираме умно

В световен мащаб над 95% от жилищата не се проектират и окабеляват за смарт хоум системи. Затова ретрофитването на конвенционалния дом в умен изисква устройства, базирани на безжични комуникации като WiFi, ZigBee, BT. Всички продукти, които ще откриете в нашия магазин, както и самата HomeKit платформа, напълно покриват изискванията за Retrofit.

Споделяме ентусиазма ви

Знаем добре колко вълнуващо е да изграждаш умен дом. Затова за нас продажбата на един продукт е само началото. Споделяме опита и знанията си с вас и го правим с удоволствие. Можете да се обърнете към нас, за да проектираме професионално вашата смарт хоум инфраструктура, ако не сте готови да се хвърлите в дълбокото сами. Или пък да получите безплатна консултация при избора на подходящо устройство, ако вече имате визията и сте започнали вълнуващото пътешествие от конвенционалния към умния дом. Ключът е в интеграцията. Както между устройствата във вашия смарт хоум, така и между вашите идеи и нашите умения.

Сравнение на продукти