Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Gardena

смарт Water Control
  ЗАЩО СИ СТРУВА Райската GARDENA : Когато говорим за градини, авторитетът на GARDENA е абсолютен и всеки, ...
284,00 лв.
По заявка
smart Irrigation Control управление на ел клапани
ЗАЩО СИ СТРУВА Райската GARDENA : Когато говорим за градини, авторитетът на GARDENA е абсолютен и всеки, който е ...
365,00 лв.
По заявка
Смарт сензор градина
  ЗАЩО СИ СТРУВА Райската GARDENA : Когато говорим за градини, авторитетът на GARDENA е абсолютен и всеки, ...
154,00 лв.
По заявка

Gardena

Когато говорим за градини, авторитетът на GARDENA е абсолютен и всеки, който е ползвал поне един техен продукт, със сигурност се е убедил в качествата им. Радваме се, че марката прави своята заявка за бъдещето с разработката на своята градинска смарт система, защото умната градина може да бъде даже по-голяма тръпка от умната къща ;) Системата включва различни аксесоари, които комуникират със Smart Gateway рутер чрез супер стабилна и независима радиовръзка, за да ви осигурят цъфтяща градина без грам напрежение, в която поливането и косенето се случва автоматично и икономично.  A смарт приложението на GARDENA е мечтата на градинаря. Освен че ви дава полезни съвети и супер много информация за всякакви растения, то ви позволява да сте в градината, дори когато сте много далеч от нея. Просто настройвате автоматизация в няколко прости стъпки и управлявате всичко, където и да сте.
Gardena Изображение

Когато говорим за градини, авторитетът на GARDENA е абсолютен и всеки, който е ползвал поне един техен продукт, със сигурност се е убедил в качествата им. Радваме се, че марката прави своята заявка за бъдещето с разработката на своята градинска смарт система, защото умната градина може да бъде даже по-голяма тръпка от умната къща ;) Системата включва различни аксесоари, които комуникират със Smart Gateway рутер чрез супер стабилна и независима радиовръзка, за да ви осигурят цъфтяща градина без грам напрежение, в която поливането и косенето се случва автоматично и икономично. 

A смарт приложението на GARDENA е мечтата на градинаря. Освен че ви дава полезни съвети и супер много информация за всякакви растения, то ви позволява да сте в градината, дори когато сте много далеч от нея. Просто настройвате автоматизация в няколко прости стъпки и управлявате всичко, където и да сте.

Сравнение на продукти