Сортиране

Категории

Производители

Вид

Ценови диапазон

Цвят
размер
монтаж

Yeelight

Промо пакет "Yeelight Pro"
SALE
- 23,70 лв.
129,00 лв.152,70 лв.
Промо пакет "Yeelight"
SALE
- 23,70 лв.
119,00 лв.142,70 лв.
Yeelight D2 Смарт Лампа HomekitFit
125,00 лв.
По заявка
Yeelight Mesh Spotlight M2 HomekitFit
34,90 лв.
Очаквайте скоро
Yeelight LED Light Smart Bulb 1S (White) HomekitFit
от 26,90 лв.
Очаквайте скоро

Yeelight

Yeelight е един от топ производителите на смарт осветление в света, част от голямата рода на Xiaomi . Съотношението цена – качество е повече от добро, а марката си има всичко, което очакваме от умните си светлини: дълъг живот, синхронизация с игри, музика и филми, участие в сцени и автоматизации и още, и още. Продуктовата гама е много широка : от стандартната умна крушка, до мега професионалните умни лампи за бюро. Но, както може да се очаква, ние подбираме само онези устройства, които се чувстват като у дома си в HomeKit екосистемата. Те пък са два основни типа: Тип 1: Mesh устройствата трябва да се свържат с бридж ( Yeelight Mesh Gateway) , за да имате опции като дистанционно управление, гласов контрол и автоматизации. Тип 2: WiFi устройствата, които влизат в смарт инфраструктурата без никаква нужда от бридж. Разгледайте ги и вижте кои са най-подходящи за вас.
Yeelight Изображение

Yeelight е един от топ производителите на смарт осветление в света, част от голямата рода на Xiaomi. Съотношението цена – качество е повече от добро, а марката си има всичко, което очакваме от умните си светлини: дълъг живот, синхронизация с игри, музика и филми, участие в сцени и автоматизации и още, и още. Продуктовата гама е много широка: от стандартната умна крушка, до мега професионалните умни лампи за бюро. Но, както може да се очаква, ние подбираме само онези устройства, които се чувстват като у дома си в HomeKit екосистемата.

Те пък са два основни типа:

Тип 1: Mesh устройствата трябва да се свържат с бридж (Yeelight Mesh Gateway), за да имате опции като дистанционно управление, гласов контрол и автоматизации.

Тип 2: WiFi устройствата, които влизат в смарт инфраструктурата без никаква нужда от бридж.

Разгледайте ги и вижте кои са най-подходящи за вас.

Сравнение на продукти